Stappen Voor Het Opnieuw Instellen Van Het Wachtwoord Van Een Hotmail Account

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om het wachtwoord van uw Hotmail-account opnieuw in te stellen? Als dat zo is, zou je geen spijt hebben van je beslissing, want je bent op de juiste plek terechtgekomen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u direct het Hotmail-klantenservicenummer bellen. Dan helpt het efficiënte team van experts je direct met de meest bruikbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om het verloren wachtwoord van uw Hotmail-account te herstellen:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van Outlook.com in uw webbrowser en vervolgens moet u de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  • En nu moet u uw Hotmail-e-mailadres invoeren en de knop ‘Volgende’ kiezen.
  • Hierna moet u de link ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren, deze staat onderaan het vak ‘Wachtwoord invoeren’.
  • Nu moet u de optie ‘Meer verificatiemethoden weergeven’ selecteren.
  • Kies vervolgens een geschikte optie uit de verstrekte lijst;

o Als u de e-mailoptie kiest, wordt een wachtwoordreset verzonden naar uw geregistreerde e-mailadres.
o En als u de tekstopties kiest, wordt er een sms-bericht verzonden. U hoeft alleen de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer in te voeren om het te gebruiken.
o Je hebt ook nog een andere optie; als je de authenticator-app in het verleden hebt ingeschakeld, kun je t gebruiken om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • En dan moet je de knop ‘Code verzenden’ selecteren als je de optie e-mail of sms hebt gekozen, of je kunt gewoon de knop ‘Volgende’ selecteren als je de app gebruikt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Ten slotte kunt u de stappen op het scherm volgen om de procedure te voltooien;

o U ontvangt een code op uw telefoon- of e-mailaccount, u hoeft deze alleen maar in te voeren op internet om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
o En als je de app gebruikt, moet je het nummer typen dat je op de app ziet.

  • Ten slotte moet u een nieuw wachtwoord invoeren in beide velden en vervolgens op de knop Volgende drukken om te voltooien.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om uw Hotmail-account opnieuw te gebruiken. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd Contact Hotmail Nederland nummer. En dan begeleiden de technici u meteen met verdere relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *