Stappen Voor Het Instellen Van Uw Hotmail-Handtekening In Outlook

Wil je de juiste stappen om een ​​Hotmail handtekening in Outlook te kunnen instellen? Dan ben je zeker snel geholpen met de benodigde stappen. En als u ook andere Hotmail-vragen heeft, moet u het Hotmail klantenservice nummer bellen. Dan helpt het toegewijde team je binnen no-time met de meest geschikte stappen.

Volg de genoemde stappen zorgvuldig om uw Hotmail-handtekening in Outlook in te stellen:

  • Eerst moet u Outlook.com starten en vervolgens het tandwielpictogram Instellingen selecteren.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  • En dan in het dialoogvenster ‘Instellingen’ moet u ‘Mail’ selecteren.
  • Hierna moet u de optie ‘Opstellen en beantwoorden’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in het tekstvak ‘E-mailhandtekening’ uw handtekening invoeren.

OPMERKING: Als u wilt, kunt u ook de opmaakhulpmiddelen gebruiken om het uiterlijk van de tekst te wijzigen, aanhalingstekens op te maken, afbeeldingen toe te voegen en ook hyperlinks in te voegen.

  • U moet weten dat de standaard handtekeningnaam Outlook Web Signature is. Daarom moet u ‘Hernoemen’ selecteren als u het een andere naam wilt geven.
  • En nu, direct onder het gedeelte ‘Standaardhandtekeningen’, moet u de ‘Vervolgkeuzepijl’ naast ‘Voor nieuwe berichten’ selecteren en vervolgens de ‘Outlook Web-handtekening’ kiezen. Waarna uw handtekening moet worden toegevoegd aan alle nieuwe berichten.

OPMERKING: u moet de knop ‘Geen handtekening’ selecteren als u geen handtekening in uw nieuwe berichten wilt opnemen. En u moet een andere handtekening selecteren als u er meer dan één heeft.

  • U moet nu de vervolgkeuzepijl naast het gedeelte ‘voor antwoorden/doorsturen’ selecteren en ‘Outlook Web Signature’ kiezen. En dan wordt uw handtekening toegevoegd aan alle antwoorden en doorgestuurde berichten.
  • Ten slotte moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren als u klaar bent. Hierna zal uw nieuwe e-mailhandtekening uw berichten vergezellen.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan moeten doen om gemakkelijk toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, neem dan Contact Hotmail nummer. De ijverige technici zijn direct beschikbaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *