Hoe Stappen Om Tweefactorauthenticatie In Hotmail In Te Schakelen?

Hoe kunnen we twee factoren in hotmail inschakelen?

Microsoft gebruikt, net als Gmail en Facebook, tweestapsverificatie om de e-mailaccounts van zijn gebruikers (Hotmail of Outlook) te beschermen. Nadat u zich heeft aangemeld voor een Microsoft-account, wordt u gevraagd uw identiteit te verifiëren. Zelfs als een hacker uw wachtwoord heeft, kunnen ze niet inloggen met uw identiteit. U wordt gevraagd om een ​​beveiligingscode op te geven wanneer u zich aanmeldt vanaf een verdacht apparaat.

Om het authenticatieproces te starten, moet u een extra e-mailadres of telefoonnummer invoeren.

Hoe schakel je in Hotmail of Outlook authenticatie in twee stappen in?

Kijk dan op de pagina Beveiliging. Om in te loggen, klikt u op de knop Aanmelden. Het is te vinden in de rechterbovenhoek van de pagina.
Voer vervolgens uw Hotmail/Outlook e-mailadres in.

Klik op Aanmelden nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd. Kijk ook eens bij: Hotmail Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Selecteer extra beveiligingsopties in het vervolgkeuzemenu.

Je moet je legitimatie nu bewijzen. Een telefoontje of sms kan worden gebruikt om uw identiteit te bevestigen. Selecteer uw gewenste methode door erop te klikken.

De laatste vier cijfers van uw telefoonnummer zijn mogelijk vereist voor verificatie. Als dit het geval is, voert u deze in het midden van de pagina in en klikt u vervolgens op Code verzenden om deze naar de ontvanger te verzenden.

Zoek naar een code op uw telefoon die uw identiteit verifieert. Klik na het invoeren van de code op Verifiëren.

Klik op U kunt het later doen.
Dubbelklik op Set up 2FA om het proces te starten.

Gebruik de knop Volgende om verder te gaan.
Om uw identificatie te verifiëren, selecteert u de optie in het vervolgkeuzemenu. De volgende stap is het volgen van de instructies.

Voer de code in die naar uw secundaire e-mailadres of uw telefoonnummer is verzonden. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Gebruik de knop Volgende om verder te gaan.
Sluit af door op de knop Voltooien te drukken.
Klaar! Het authenticatieproces in twee stappen voor uw Hotmail-account is met succes voltooid!

Wat gebeurt er als er iets mis is?

Met behulp van tweestapsverificatie ontvangt u elke keer dat u inlogt op een apparaat dat niet wordt vertrouwd een beveiligingscode via e-mail, telefoon of een authenticatie-app.
Als u uw Hotmail-inloggegevens kwijtraakt, is het raadzaam contact op te nemen met de klantenservice van Hotmail voor technische ondersteuning. U kunt bellen Hotmail of Hotmailnummer gebruiken dat toolvrij is. Het is 24 uur per dag gedurende 7 dagen in een week actief.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zult u gemakkelijk twee-factor-authenticatie in een hotmail-account begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *