Hoe Maak Je Eeen Eenvoudig Sterk Wachtwoord Voor Hotmail Account?

Het maken van een sterk en gedenkwaardig wachtwoord is geen rocket science, maar hoe sterker we het maken, hoe moeilijker het voor ons wordt om het te onthouden. Het vergeten van de gebruikersnaam in Hotmail is niet moeilijk, omdat u uw email adres of het opgegeven contactnummer kunt opzoeken, maar het wachtwoord is iets dat u instelt, zodat niemand anders toegang heeft tot uw account.
Als het niet uniek genoeg is, open je de voordeur en nodig je de overvallers uit voor de lunch.
Hotmail technische ondersteuning staat altijd klaar om u te helpen voor uw directe referentie. U kunt contact met hen opnemen voor een duidelijker zicht.


Laten we eens kijken naar enkele bepaalde toegewezen personen die zullen helpen om een ​​sterk en gemakkelijk te onthouden wachtwoord te maken: –

-Eenvoudig en standaard: het creëren van een sterk en gemakkelijk wachtwoord is een harde noot om te kraken, maar probeer een wachtwoord te maken dat gemakkelijk voor u toegankelijk is. Vermijd het gebruik van uw naam of geboortedatum, aangezien dit een mainstream is die mensen over het algemeen volgen.


-U kunt uw persoonlijke informatie gebruiken waarvan bekend is dat ze zeldzaam zijn en die u de overhand zullen houden om deze veilig te maken.

-Het sterk maken: raadpleeg de rechter- of onderkant van het wachtwoordtabblad dat u de categorisatie/sterkte laat weten in de vorm van ‘sterk’, ‘zeer sterk’ of ‘slecht’.
Voeg ook speciale tekens toe, zoals ‘!’, ‘@’ of ‘#’ en probeer zowel hoofdletters als kleine letters te gebruiken die de meeste mensen vermijden.

Gebruik het niet opnieuw: – Mensen hebben over het algemeen de gewoonte om voor al hun sites hetzelfde wachtwoord in dezelfde engine te bewaren. Het kan gebeuren dat de webservice wordt gehackt, dus vermijd het gebruik van een zwak wachtwoord, want uw veiligheid is onze prioriteit.

Gebruik een toetsenbordpatroon: niemand weet hoe je geest werkt. Maak een patroon in uw computer, beginnend met cijfers en eindigend met speciale tekens. Het is moeiteloos en eenvoudig te onthouden en men kan het wachtwoord gemakkelijk verlengen zonder na te denken over het onthouden.


U kunt ook verwijzen naar veel sites waarmee u de sterkte kunt controleren, d.w.z. hoe veilig is het? Hoe groot is mijn wachtwoord?


Bellen Hotmail Klantenservice Staff doet er alles aan om u een veilig gevoel te geven. Het nummer voor technische ondersteuning van Hotmail is 24*7 beschikbaar om uw vragen en dagelijkse problemen op te lossen. De gekwalificeerde en hoogwaardige specialisten worden aangesteld, zodat elk probleem dat op uw pad komt niet vertekend raakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *