Hoe Krijg Ik Toegang Tot Een Geblokkeerd Hotmail Account?

Wil je toegang kunnen krijgen tot het geblokkeerde Hotmail-account? Nou, dan zou je heel blij zijn te weten dat je de beste blog hebt gehaald. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Hotmail klantenservice nummer bellen. En dan zal het efficiënte team van experts u meteen de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om toegang te krijgen tot uw geblokkeerde Hotmail-account:

  • U moet eerst naar het gedeelte ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ gaan om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en uw Hotmail-account te herstellen.
  • Daarna moet u het e-mailadres van uw geblokkeerde account invoeren en vervolgens ook de tekens invoeren die op het scherm worden weergegeven, selecteer nu de knop ‘Volgende’.
  • Vervolgens moet u ook de code invoeren die wordt gegenereerd door de authenticator-app of u kunt een andere verificatieoptie selecteren om een ​​sms-bericht te ontvangen.
  • U moet weten dat deze sms-berichten van ‘MSFT’ kunnen komen als verkort nummer of als mobiel telefoonnummer. Als u daarom een ​​zescijferige beveiligingscode heeft aangevraagd, kunt u het inkomende bericht vertrouwen.
  • Als u echter geen of geen toegang heeft tot een alternatief e-mailadres of telefoonnummer, moet u ‘Ik heb geen code ontvangen’ selecteren wanneer u om een ​​code wordt gevraagd terwijl u inlogt op uw account. Of ‘Ik heb er geen toegang toe als je het wachtwoord opnieuw instelt en dan moet je gewoon de gegeven instructies volgen.
  • Wanneer u klaar bent met het invoeren van de beveiligingscode, moet u het wachtwoord wijzigen om het ontgrendelingsproces te voltooien.
  • Ten slotte moet u er alleen voor zorgen dat u een sterk en uniek wachtwoord maakt om uw account veilig te houden.

Zodra u het bovengenoemde proces dienovereenkomstig hebt voltooid, zou het allemaal goed moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u rechtstreeks Hotmail Contact Telefoonnummer. Waarna de in aanmerking komende technici u zeker zullen helpen met verdere passende instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *