Hoe Kan Ik Via Hotmail Berichten Naar Een Groep Ontvangers Sturen?

Bent u op zoek naar de bovenste stappen om e-mailberichten te kunnen verzenden naar een groep ontvangers in Windows Live Hotmail? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je zeker de perfecte blog hebt gevonden. Dit komt omdat u hier alleen binnen de kortst mogelijke tijd met geschikte stappen wordt begeleid. Maar als u problemen ondervindt met andere gerelateerde Hotmail-problemen, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het Hotmail klantenservice nummer. Waarna het zeer getalenteerde en efficiënte team van experts u direct zal helpen met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om e-mailberichten te verzenden naar een groep ontvangers met uw Windows Live Hotmail-account; u hoeft alleen de instructies op te volgen om nauwkeurige oplossingen te krijgen:

 Het eerste dat u moet doen, is een groep maken in Windows Live Hotmail.
 En dan moet je doorgaan en een nieuw e-mailbericht maken.
 Klik daarna op de optie ‘Toon Cc en Bcc’.
 En nu moet je gewoon de bijnaam van je groep typen in het Bcc:-veld.
• Als alternatief kunt u het nu ook vanuit uw Windows Live Hotmail-adresboek invoegen als u dat wilt.
 Als je klaar bent met het bovenstaande, hoef je alleen maar je e-mailbericht op te stellen en het vervolgens te verzenden naar wie je maar wilt.

Waarna uw e-mailbericht automatisch wordt afgeleverd bij alle leden van de groep.

Als u wilt, kunt u nu ook uw e-mailadres in het ‘aan’-veld van uw Windows Live Hotmail-groepsbericht plaatsen. Als dat niet het geval is, kunt u het ook gewoon leeg laten, dit is optioneel.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn met het hierboven gegeven proces en je zou in staat moeten zijn om hetzelfde zonder enige moeite helemaal zelf af te handelen. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met het Hotmail nummer. Dan zijn de meest betrouwbare technici er direct om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *