Hoe Kan Ik Contacten Exporteren Vanuit Mijn Hotmail Account?

Wil je contacten kunnen exporteren vanuit je Hotmail account? Als dat zo is, zou je na je bezoek aan deze blog geen spijt krijgen van je beslissing. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Hotmail klantenservice nummer. Het toegewijde team van experts is dan onmiddellijk beschikbaar om u de benodigde oplossingen te bieden.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om contact en email adressen uit uw Hotmail account te exporteren:


 U moet beginnen met het selecteren van de optie ‘Contacten’ boven aan de Hotmail navigatiebalk.

 Vervolgens moet u op de knop ‘Afdrukweergave’ klikken.

 En nu moet u de inhoud van de tabel markeren, dit omvat ook de kopjes Naam, e-mail en Telefoon, evenals uw contact met de muis.

 En dan moet je op de ‘Ctrl + C’-toetsen voor Windows, ‘Command + C’ op een Mac of ‘Alt + C’ op Linux’ drukken om de tabel te kopiëren.

 Hierna moet u een nieuw spreadsheetdocument maken in Excel of OpenOffice.org.

 U moet nu de optie ‘Bewerken > Plakken’ selecteren in het gegeven menu.

 En dan moet je zoeken naar rijen waarin de kolom ‘E-mail’ leeg is. U kunt de gegevens vervolgens per kolom sorteren om ze te vinden en te manipuleren.

 En als je email adressen hebt in de eerste, dan de kolom ‘Naam’, moet je deze knippen en plakken in de tweede kolom, de kolom ‘E-mail’.

 Vervolgens moet u in de kolom ‘E-mail’ alle witruimtetekens verwijderen. En in ‘Excel’ moet u met de rechtermuisknop op een e-mailveld klikken en vervolgens de ‘Kolom > Bijsnijden’ in het menu selecteren.

 In de Open Office org-link moet u zoeken naar “(:space:) +$” (houd er rekening mee dat u de aanhalingstekens uitsluit), dan moet u ervoor zorgen dat de ‘Reguliere uitdrukkingen’ zijn aangevinkt onder de ‘ Meer opties’ vervang het dan door niets.

 U moet ook de optie ‘Bestand > Opslaan als’ in het menu selecteren.

 Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u ‘CSV of tekst CSV’ of een vergelijkbaar formaat met ‘CSV’ gebruikt om het bestand op te slaan.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde zelf af te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het

Hotmail Klantenservice Telefoonnummer Nederland. De vakbekwame monteurs helpen u dan direct met verdere betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *