Hoe E-mails in Hotmail te Isoleren?

Een opgestapelde brievenbus lijkt het slechtst voor de ogen, vooral wanneer deze totaal vermengd is met dringende en belangrijke berichten. Op dat moment raak je in de war en vraag je – hoe te vinden, maar nog belangrijker waar naartoe?

De enige manier om het kaf van het koren te isoleren is het gebruik van regelfilters. Met Hotmail kunt u regels, filters instellen die uw berichten automatisch sorteren door irrelevante e-mails naar een andere map te sturen. Bovendien faciliteert het ook verschillende uitsluitopties voor een trefwoord, afzender, onderwerp en accountfiltering. Lees daartoe de onderstaande blog van Hotmail Support en weet hoe je het volgende moet doen:

 Bezoek de officiële website van Hotmail en log in op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord.
 Klik in het hoofdmenu op het tabblad Bestand.
 Selecteer nu de knop Managerregels en waarschuwingen op het informatiescherm.
 Selecteer in het dialoogvenster Regels en waarschuwingen de knop Nieuwe regel en ga verder.
 Maak hier uw voorkeursregels, u kunt ook hulp krijgen uit de lijst in de sectie Selecteer een sjabloon.
 Nu komt het verplaatsen, klik daartoe op Berichten van iemand naar een map verplaatsen en klik vervolgens op de onderstreepte link in het paneel.
 Dubbelklik nu in het veld Van op elk contact in uw Hotmail-adres en klik op de Opgegeven map.
 Kies daarvoor een map door op de knop Kiezen te klikken.
 Als u een voorwaarde wilt instellen, kunt u dat hier doen.
 Als u klaar bent met bovenstaande stappen, voert u een naam in voor het veld.
 Klik ten slotte op de knop Toepassen en vervolgens op OK om de gemaakte regel te implementeren en sluit vervolgens de wizard af.

Nu lijkt het maken gemakkelijker te zijn geweest. Volg de bovenstaande korte stappen en voorkom dat uw inbox afvalt. Maar maak je geen zorgen als je meer hulp nodig hebt met betrekking tot deze kwestie of als je nog vragen hebt. Neem gewoon contact met ons op via onze gratis Hotmail bellen Nummer. Hier hebben we talloze experts die u tijdens de hele procedure zullen helpen. Voor meer informatie, bezoek onze website ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *