Een Hotmail-E-Mailaccount Toevoegen Aan Iphone Mail

Het is goed nieuws voor Hotmail-gebruikers dat je nu eenvoudig je Hotmail-account aan de IOS Mail-app kunt toevoegen. Vanaf het moment dat Microsoft Hotmail Service heeft opgenomen als onderdeel van het nieuwe merk Outllok.com, is er een optie om dit te wijzigen onder iOS 8. Deze informatie wordt ontdekt door onze technische agent bij Hotmail Bellen Nummer Nederland. Ze zorgen regelmatig voor de nieuwste updates van het Hotmail-account en bieden u vervolgens de oplossing om te implementeren. Bovendien, als je eenmaal je hotmail-account op je iPhone hebt geconfigureerd, heb je toegang tot het Hotmail-account via de iOS Mail-app.

Doorloop de volgende stappen:

Stap1– In eerste instantie moet je door de instelling gaan en vervolgens naar Mail, Contact, Agenda en klik je op Account toevoegen op je iphone

Stap2– nu moet u uw volledige Hotmail-e-mailadres en wachtwoord invoeren. Dit veld is optioneel. Als u deze optie leeg laat, zal de standaard accountnaam verschijnen die “Outlook” is. Klik nu op de knop Volgende. Op deze manier wordt het account geverifieerd.

Stap3– Zodra het is geverifieerd, wordt een lijst met informatie van iOS 8 weergegeven. U zult zien dat er een groene schakelaar is om het item aan te geven dat u wilt delen met het hotmail-account. Voor e-maildiensten moet u de e-mailoptie ingeschakeld houden.

Stap 4, om uw oudere e-mails in de iOS Mail-app te krijgen, moet u navigeren naar Instellingen en vervolgens naar Mail, Contacten, Agenda’s, nu in Outlook -> Mail Days to Sync. U kunt de opties selecteren van 1 dag tot 1 maand. Als u geen limiet kiest, is alle e-mail beschikbaar.

Ons technische team in het hart van Nederland staat altijd klaar om u te helpen. Dus altijd bellen Hotmail Nummer en leg uw vraag uit aan onze agenten en krijg een passend antwoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *