Betrouwbare Stappen Om Een ​​Hotmail Handtekening In Outlook In Te Stellen

Heb je hulp nodig bij de meest betrouwbare stappen om een ​​Hotmail-handtekening in Outlook in te stellen? Dan ben je zeker op de goede plek beland en word je hier direct begeleid. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u bellen met het Hotmail Klantenservice Nederland. Het in aanmerking komende team staat klaar om u in een mum van tijd te helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen om uw Hotmail-handtekening in Outlook in te stellen:

  1. Ten eerste moet u Outlook starten en vervolgens moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren.
  2. Hierna moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  3. En dan moet je in het dialoogvenster ‘Instellingen’ de optie ‘Mail’ selecteren.
  4. Vervolgens moet u de knop ‘Opstellen en beantwoorden’ selecteren.
  5. Nu moet u in het tekstvak ‘E-mailhandtekening’ uw handtekening invoeren.

OPMERKING: als u het uiterlijk van de tekst wilt wijzigen, aanhalingstekens wilt toevoegen, afbeeldingen wilt toevoegen en ook hyperlinks wilt invoegen, moet u ervoor kiezen om de opmaakhulpmiddelen te gebruiken.

  1. U moet weten dat de standaard handtekeningnaam Outlook Web Signature is. Daarom moet u de optie ‘Naam wijzigen’ selecteren als u het een andere naam wilt geven.
  2. En nu net onder ‘Standaardhandtekeningen selecteren’ moet u de ‘Vervolgkeuzepijl’ naast ‘Voor nieuwe berichten’ selecteren en ook de optie ‘Outlook Web Signature’ kiezen. Hierna moet uw handtekening worden toegevoegd aan al uw nieuwe berichten.
  3. U moet nu de vervolgkeuzepijl naast ‘Voor antwoorden/doorsturen’ selecteren en vervolgens ‘Outlook Web Signature’ kiezen, waarna uw handtekening wordt toegevoegd aan alle antwoorden en berichten doorsturen.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u de optie ‘Geen handtekening’ moet selecteren als u geen handtekening wilt opnemen in uw antwoorden en doorgestuurde berichten.

• Eindelijk moet je de knop ‘Opslaan’ selecteren als je klaar bent, en je zou je nieuwe e-mailhandtekening bij je berichten moeten hebben.
Na het volgen van de bovenstaande stappen zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Hotmail Bellen Nummer. De efficiënte monteurs staan ​​24/7 voor u klaar en begeleiden u verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *